Vilka är vi?

Vi är ett gäng på ca: 5-10 glada amatörer som åker runt ganska mycket på olika put&take vatten företrädesvis i södra sverige. Vi tycker att det fiskecamperna är alldeles för dåliga på att uppdatera sina hemsidor om dom har någon, om dom har någon som dom uppdaterar så är det väldigt ofta hemsidan fungerar som en reklamplats med väldigt lite relevant information om fisket. Med denna bakgrunden vill vi på detta sättet försöka att förmedla våra erfarenheter av dom olika fiskecamperna som vi efterhand provar på.

Väl mött fiskevänner

torsdag 22 oktober 2009

Spoonfly,Etik och SKITSNACK

Att man inte tillåter spoonfly eller något liknande i strömmen må så vara. Idiotiskt??? JAA MYCKET!!!

Argumenten som Håkan anger till att man inte tillåter denna effektiva fluga(då inte i strömmen) är fullkomligt nonsens dom har absolut ingen som helst substans.

Etik ska Håkan ICKE ägna sig åt för då är han ute på förbannat djupt vatten, men jag tar gärna den diskussionen med honom.

Åter till flugans vara eller icke vara. Tradionellt bundna??

Va faan är det???

Var det ett jävla liv när streamern kom till europa??

Jaa

Skjulinan var också ifrågasatt.

Dom nya materilen i spö??

Ja som ni förstår så kan listan göras lång. Flugbindningsmaterial utvecklas HELA TIDEN så även mönster utformning och bindteknik. Men är det bara ok med vad Håkan kallar tradionella flugor så blir det till att krympa flugasken ordentligt för dom som ska åka upp till diket i fortsättningen. Här kommer mitt förslag.

4st Europa12
4st Mickey Finn
2st Vita Sara (Tveksam bäst att kolla upp först)
2st Matuka.
:@

Inga kommentarer: