Vilka är vi?

Vi är ett gäng på ca: 5-10 glada amatörer som åker runt ganska mycket på olika put&take vatten företrädesvis i södra sverige. Vi tycker att det fiskecamperna är alldeles för dåliga på att uppdatera sina hemsidor om dom har någon, om dom har någon som dom uppdaterar så är det väldigt ofta hemsidan fungerar som en reklamplats med väldigt lite relevant information om fisket. Med denna bakgrunden vill vi på detta sättet försöka att förmedla våra erfarenheter av dom olika fiskecamperna som vi efterhand provar på.

Väl mött fiskevänner

tisdag 13 april 2010

Bondemölla 10/4 2010

I lördags var och testade på fiskelyckan i Bondemölla. Och ja, vi hade fiskelycka jag tror att vi snittade på 3,5 fiskar/gubbe vilket är mycket bra för att vara i Bondemölla (Betyg 8)

Konditionen på bågarna var ok, visst en del skavanker fanns det på fisken men inget anmärkningsvärt. (Betyg 7)

Vikten tycker jag var ok det pendlade mellan ca.1,7 kg-6,5 kg, där medianen landade på ca.2,5-3kg. vilket är mycket bra (betyg 8)

Vilken fluga som funkade bäst är svårt att uttala sig om men, spoonfly och jerkfly funkade kanon men det gjorde även små nymfer så det handlade nog om att presentera flugorna på bästa sätt.

I övrigt så fanns det som vanligt inget att anmärka på när det gäller bemötande på campen av Rickard,matplatsen och grillplatsen är kanonbra likaså rens- möjligheter och toalett. Naturen är ingen hisnande upplevelse men det är inget man kan ändra på, det är ju rent och snyggt runt omkring så det är plus även på detta.

Som ni ser så fanns det inget att klaga på utan alla var mycket nöjda med dagen som helhet. Bra fiske fina fiskar och ett Ok pris för detta fisket. Jag tror ändå nyckeln till att vi alla är så nöjda med denna anläggningen är att Rickard vet vad han sysslar med och att han är rak och ärlig i sin kommunikation med kunderna. Dessutom är ju Rickard fiskare själv och vet vad han talar om och det är något som hjälper alla.

Hit återvänder vi gärna!!

Inga kommentarer: